Mijn missie

Het is mijn missie om ondernemers verder te helpen in hun business door ze te leren het krachtige middel Feng Shui toe te passen in hun omgeving.

Waarom? Omdat ik geloof dat voor iedereen het ondernemen makkelijker en succesvoller wordt met een flow van positieve energie.

Ik geef adviezen voor de indeling en inrichting van je kantoor, werkplaats, spreekkamer, behandelkamer of atelier, zodat de positieve energie optimaal kan stromen.

Monie van Paassen

Volwaardig timmervrouw

Na de lagere school ging ik als eerste meisje in mijn omgeving de opleiding Houtbewerking doen. Daar was ik op mijn plek, de opdrachten daagden mij uit en ik kon mijn creativiteit erin kwijt. Als vervolg hierop werd ik aspirant-gezel. Na het succesvol doorlopen van dit traject, mocht ik mijzelf volwaardig timmervrouw noemen!

Na een aantal werkgevers was het in 2000 zover dat ik mijn eigen houtbouwbedrijf ben begonnen onder de naam ‘Sijtsema Eenum’. Hier ontwerp en maak ik met veel passie houten buitenhuizen. Mijn klanten kiezen voor mij omdat ze gevoel voor kwaliteit en oog voor detail hebben. In de loop van de jaren heb ik vele verschillende ontwerpen gemaakt en uitgevoerd. Eén hele bijzondere is het Zonnehuisje, een huisje dat je in elke gewenste richting kan draaien.

Opleiding tot Feng Shui Expert

Ik vind het heerlijk om aan het werk te zijn en te voelen dat alles klopt: je concept, je werkruimte, je buitenomgeving en de ontvangstruimte voor je klanten.  Ook in het ontwerp van de houten buitenhuizen heb ik dat altijd als vanzelfsprekend meegenomen.

Een vriend wees mij op de opleiding tot Feng Shui Expert met het idee dat dit precies bij mij zou passen. En hij had gelijk, deze opleiding voelde als thuiskomen. In 2015 heb ik mijn opleiding tot Feng Shui Expert afgerond. Sinds die tijd blijf ik vol enthousiasme aanvullende modules volgen om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Al mijn opgedane kennis pas ik uiteraard ook toe in mijn ondernemingen, zodat ik zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van de positieve flow van energie.

Nu richt ik me dan ook voornamelijk op ambitieuze ondernemers die een eigen praktijk, vakantiehuisje, showroom, thuiskantoor of atelier van hout willen laten bouwen, natuurlijk geheel Feng Shui.

[instagram-feed]